Skip to content

Dörrskyltar och namnskyltar

4 år ago

638 words

Ibland vill du förbättra bilden av ditt hus , men vi vet bara inte hur du kan göra det. Vi byter våra möbler, vi byter våra mattor eller de målningar vi har i vårat vardagsrum, men ändå …. det räcker inte.    Varför inte slå till med en snygg egendesignad dörrskylt som kommer att fånga allas intresse.

Ibland vill vi förbättra bilden av vårt hus, men vi vet bara inte hur vi kan göra det. Vi byter våra möbler, vi byter våra mattor eller de målningar vi har i vårt vardagsrum, men ändå …. det räcker inte.

Det här är när vi bör tänka på några andra saker som kan hjälpa oss och som också är lätta att hitta: dörrskyltar! Du kan använda dem hemma, på ditt kontor … vart du än känner att du vill göra en förbättring.

Kanske tycker du att det här inte är en bra idé. Men tänk: i våra hus finns flera dörrar och alla ser lika ut, de är alla mörka eller ljusa varför inte ge dem ett mer personligt intryck. Det är därför du borde använda något som kan göra dem mer glamorösa och speciella. DU behöver inte använda de formella namnplattorna som vanligtvis används för kontor.

Du kan söka efter skräddarsydda dörrskyltar som kan ge ett speciellt utseende till våra dörrar. Om du inte vet var du kan finna dem ska du söka på Internet eftersom det finns många företag som gör namnskyltar och som har en webbplats.

På dessa webbplatser kan man hitta all information han behöver, han kan även hitta speciella mönster och mönster som han kan använda för att skapa de perfekta namnskyltarna för sitt hus, du kan hitta bilder och ”hur man installerar” guider. Vi kan skapa speciella dörrskyltar för våra barnrum: du kan bara välja en av hans favoritkaraktärer – från tecknade filmer, eller till och med böcker – och därefter skriver vi ditt namn och vi har en bra namnskylt som gör vårt barn mår bättre sam hittar till sitt rum.

Samt att man lättare hittar vems rum som är vems perfekt om du får gäster. Vi kan använda så många färger som du vill, vi kan använda speciella mönster – blommor, logotyper – och vi kan välja den form som vi vill ha för att skapa en skylt som passar just ditt hus. Men namnskyltar ska också användas för vår ytterdörr: en vacker namnskylt ger personlighet till  din dörr! Det handlar inte bara om namnet på just din dörrskylt  … det handlar om designen, formen och speciellt om färgen! När någon kommer till dig behöver personen veta att just detta är ditt hus, så varför inte göra en skylt med en personli touch!

Det här är när vi bör tänka på några andra saker som kan hjälpa oss och som också är lätta att hitta: dörrskyltar! Du kan använda dem hemma, på ditt kontor … vart du känner att du vill göra en förbättring. Kanske tycker du att det här inte är en bra idé. Men tänk: i våra hus finns flera dörrar och alla ser lika ut, de är alla mörka och de har inget särskilt som sticker ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *