Skip to content

Hur en anpassad dörrskylt fångar och bibehåller uppmärksamhet

2 år ago

510 words

Du vet när du passerar McDonalds bara från måsvingen av pommes frites, där jag för övrigt var en sväng idag.

Eftersom du inte kommer att ha din egna signatur och ditt företag förmodligen inte är beroende av doft för att locka kunder, är ett anpassat tecken med din egna bild ett bra sätt att uppmärksamma människans sinnen att stanna till.

Först, fånga folks uppmärksamhet med ett unikt logo med ditt anpassade tecken

Om din verksamhet eller organisation ännu inte har sin egen logotyp, tänk på att skapa en först. En logotyp är enkel grafik som representerar ditt företag. När folk har associerat dig med en bild, påminns de om din produkt eller tjänst varje gång de ser det, vilket de kommer göra om du skaffar ett anpassat tecken.

En logotyp behöver inte vara noggrann – några styliserade former kan få ditt företag att leva på ditt anpassade tecken.

Om du inte redan har en logotyp eller inte vet hur du designar en, kan du be någon som är duktig på fiverr hjälpa dig att hitta den perfekta bilden för att representera ditt företag med ditt anpassade tecken.

För det andra, var uppmärksamma på iögonfallande färger på ditt anpassade tecken

Att ha färger som representerar din verksamhet eller organisation är inte bara bra för lagmoral, det berättar för personer vilka dina anställda är, om de bär någonting som bär företagets färger exempelvis. Levande färger ger också ett varaktigt intryck på både potentiella och återkommande kunder för att identifiera ditt företag enklare. Kommer du ihåg den röda hemelektroniksbutiken? Briljant användning av färg, bokstavligen! Vi kan göra detsamma för ditt eget företagsnamn.

Återigen, om du har slut på idéer, oroa dig inte! Skaffa professionella grafiska designers som hjälper dig att välja de mest minnesvärda färgerna för ditt anpassade tecken.

Tredje, låt dem se din teckningsskylt, läs inte det!

Ja, ord är nödvändiga, och i vissa former av reklam, mycket effektiva. Men på ditt tecken rekommenderar vi kunder att hålla orden till ett minimum. Kom ihåg – skyltar görs för snabba blickar som människor kör förbi vid din byggnad på 25, 35, även 65 km i timmen!

Om du vill att folk ska absorbera och behålla ditt företags budskap vid sådana hastigheter, använd då enkla ord till som ett enkelt namn eller mycket kort fras. Ta en stund och kika på logotyperna hos snabbmatsrestaurangerna, en dator och en löpsko. Är ord fortfarande nödvändiga att komma ihåg ? Låt ditt tecken bli kraftfulla bilder som göra allt arbete istället!

Slutligen, använd rätt material för att bäst visa bort ditt anpassade tecken

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *